Weekendul de 1 Mai, sărbătorit prin muncă: Două intervenții chirurgicale în premieră la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Premieră la nivel național pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești dar și pentru spitalele de stat din România: sâmbătă, 29 aprilie, doi pacienți de la Spitalul Județean Argeș vor beneficia de o procedură (ablație cu radiofrecvență) în urma căreia le vor fi reduși nodulii tiroidieni.

„Unei paciente îi va fi extirpată glanda tiroidă prin cavitatea bucală, fără incizii la nivel cervical. În aceeași zi, va avea loc și o a patra intervenție, tiroidectomie totală, în manieră clasică, însă realizată printr-o tehnică minim invazivă.
Alături de medicul chirurg Sandu Ionuț, echipa operatorie va fi formată din dr. Olariu Dan, coordonatorul Blocului Operator, și chirurgul Bidivenciu Daniel, anestezia fiind asigurată de unul dintre medicii din cadrul Secției ATI” – transmite unitatea spitalicească.

Dr. Ionuț Sandu, specialist în chirurgie tiroidiană și endocrină, este membru în Asociația Română de Endocrinologie, Societatea Europeană a Chirurgilor Endocrini și Societatea Europeană de Chirurgie Oncologică, având la activ peste 3.000 cazuri de chirurgie tiroidiană și paratiroidiană soluționate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.