Conf. dr. Diana Loreta Păun: Institutul Parhon sărbătorește 75 de ani de continuitate, profesionalism și excelență

Institutul Național de Endocrinologie „C.I. Parhon” sărbătorește împlinirea a 75 de ani de existență. „Institutul s-a modelat și s-a transformat, devenind un veritabil centru de referință, un simbol al potențialului cercetării românești”, a declarat Conf. dr. Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial – Departamentul Sănătate Publică.

„75 de ani de tradiție a unui standard de excelență a medicinei românești, care se leagă indisolubil de personalitatea excepțională a fondatorului său, profesorul C.I Parhon, părintele școlii românești de endocrinologie și autorul primului tratat de endocrinologie din lume, îi sărbătorim astăzi. De-a lungul celor 75 de ani de continuitate, profesionalism și excelență, Institutul s-a modelat și s-a transformat, devenind un veritabil centru de referință, un simbol al potențialului cercetării românești”, a transmis Conf. dr. Diana Loreta Păun.

„Acest loc mi-a oferit sentimentul apartenenței nu doar la o cumunitate de specialiști, ci și la o mare familie”, a adăugat consilierul prezidențial.

„Renumele de care beneficiază acest Institut ne responsabilizează în a contribui cu seriozitate și profesionalism și eforturi consecvente la atingerea de noi standarde de excelență. Suntem datori să ducem mai departe spiritul inovator și visul către perfecțiune al profesorului Parhon și să transmitem generațiilor viitoare dragostea pentru această specialitate”, mai spune Conf. dr. Diana Loreta Păun, care a lucrat în cadrul  Institutului ca medic, cercetător și cadru didactic, iar în perioada 2006-2015 ca manager.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.