ICUTR Cluj Napoca: Primul transplant renal pediatric din acest an

La Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) din Cluj Napoca s-a efectuat recent primul transplant renal pediatric al anului în curs.
Transplantul renal pediatric – un procedeu delicat și complex, care necesită o abordare multidisciplinară și o coordonare meticuloasă între echipele medicale implicate – a oferit, joi, șansa de a avea o viață normală unei fetite de opt ani cu boala cronică de rinichi și necesar de hemodializă:
„Transplantul renal nu doar îmbunătățește calitatea vieții acestor copii, ci le oferă șansa de a trăi vieți normale și sănătoase, fără dependența de dializă. Eforturile echipei medicale de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal demonstrează angajamentul ferm față de îngrijirea pacienților. Continuăm să luptăm pentru sănătatea și bunăstarea pacienților noștri și să ne dedicăm misiunii de a aduce speranță și vindecare în viața celor care ne caută ajutorul” – transmite, într-o recentă informare, Conf. Dr. Florin Elec, Șef Secție Urologie II / Transplant Renal.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.