A decedat prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu, fondatorul Clinicii de Neurochirugie din cadrul  Spitalului Universitar de Urgență București

Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu, fondatorul Clinicii de Neurochirugie din cadrul  Spitalului Universitar de Urgență București, a decedat la vârsta de 89 de ani, au anunțat reprezentanții unității medicale.

”Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu: 9 august 1933- 4 iulie 2022. Domnul Profesor Doctor Alexandru Ioan Constantinescu, cel care a înființat clinica de neurochirurgie din SUUB, un profesionist desăvârşit și formator a numeroase generații de neurochirurgi, a decedat astăzi, 4 iulie 2022. Corpul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului de la Spitalul Universitar de Urgență București, mâine, 5 iulie, de la ora 09.00. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu, miercuri, 6 iulie, la ora 11.00. Drum lin către ceruri, domnule profesor!”, au transmis reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.