Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi modernizat cu bani europeni

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi reabilitat, modernizat și dotat. Totul cu bani europeni,  prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și culturale.

Valoarea totală a proiectului de modernizare este de 17.490.007,08 lei, transmite Consiliul Județean Ialomița. Potrivit aceleiași surse, proiectul a fost depus la jumătatea lunii noiembrie 2018 și s-a aflat, până în prezent, în stadiul de evaluare de către finanțator.

„Modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slobozia va duce, în primul rând, la îmbunătățirea calității serviciilor medicale, dar și la creșterea calității vieții pe termen lung”, se arată în comunicatul transmis de instituție.

”Ialomițenii trebuie să aibă parte de un act medical modern și să beneficieze de toate dotările necesare unui spital județean de urgență. Cele două proiecte de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Ialomița, care urmează a fi implementate, vor face ca acest lucru să fie posibil”, spune Victor Moraru,  președintele Consiliului Județean Ialomița.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.