Andrei Baciu: Peste 2,4 milioane de certificate digitale pentru COVID-19, generate până la 7 septembrie

Andrei Baciu, vicepreşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19, a declarat că până marţi au fost generate 2.405.801 de certificate digitale pentru COVID, un procent de 94,45% fiind emise pentru a atesta vaccinarea.

„Până pe data de 7 septembrie au fost generate 2.405.801 certificate. Se păstrează în linii mari raportul de până acum, respectiv 94,45% dintre aceste certificate sunt pentru a atesta vaccinarea”, a declarat Andrei Baciu, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Baciu a precizat că până la acest moment s-au înregistrat 614 operatori privaţi care au încheiat activitatea de imunizare, dintre care 93 din domeniul HORECA.

„Această activitate continuă în momentul de faţă, fiind 53 de companii care sunt în continuare angrenate în această activitate. Braşov, Alba, Bihor, Cluj şi Sibiu sunt judeţele fruntaşe la acest capitol”, a completat Baciu.

Vicepreşedintele CNCAV a mai precizat că în urma acţiunilor de vaccinare organizate în pieţe, târguri, parcări au fost imunizate 81.820 de persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.