Andrei Baciu: Sunt trei sectoare pe care se lucrează pentru transferul activității de vaccinare de la CNCAV – medical, logistic și comunicațional

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Andrei Baciu, a transmis, miercuri, că sunt trei sectoare pe care se lucrează pentru transferul activității de vaccinare de la CNCAV: medical, logistic și comunicațional.

”Numai arhiva letrică are peste 12.000 de documente. Pregătim transferul platformei RoVaccinare, precum și al conturilor de pe rețelele sociale, organizăm pentru predare arhiva în format de hârtie și electronic (estimăm că vom avea 100 de volume în format fizic plus 10 GB de informație), inventariem echipamentele IT și de comunicație pentru transfer, facem demersurile tehnice pentru închiderea call-center-ului și a adreselor de email. Urmează decizii legate de aspectele medicale”, a scris Andrei Baciu, pe pagina sa de Facebook.

Potrviti președinteleui CNCAV, obiectivul îl reprezintă o tranziție profesionistă, care să permită vaccinarea fără probleme a tuturor celor care vor în continuare să facă acest lucru.

”Planul de tranziție nu va interfera în niciun fel cu menținerea capacității medicale, organizatorice și de comunicare pentru vaccinarea împotriva COVID-19”, a mai transmis Andrei Baciu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.