ANMCS a demarat proiectul „Standarde de calitate pentru asistența medicală primară și de ambulatoriu în România”

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) a demarat proiectul “Standarde de calitate pentru asistența medicală primară și de ambulatoriu în România”, finanțat și monitorizat de Comisia Europeană, potrivit unui comunicat de presă al ANMCS.

Potrivit sursei citate, scopul acestui proiect este de a îmbunătăți managementul calității privind medicina primară și serviciile de sănătate acordate în regim ambulatoriu.

„Vă rugăm să ne acordați 20 de minute pentru a ne împărtăși percepția dvs. cu privire la managementul calității în sănătate, răspunzând întrebărilor din chestionarele ale căror link-uri le puteți accesa mai jos.

Vă rugăm completați chestionarul dacă furnizați unul dintre următoarele servicii de sănătate: paraclinic radiologie și imagistică medicală, servicii de urgență fără internare în spital (ambulanțe), producția de dispozitive medicale personalizate conform unei prescripții medicale, medicină de familie, și medicină dentară.

De asemenea, vă rugăm completați chestionarul dacă ați fost pacient pentru unul dintre următoarele servicii de sănătate: paraclinic radiologie și imagistică medicală, servicii de urgență fără internare în spital (ambulanțe), dispozitive medicale personalizate conform unei prescripții medicale, medicină de familie, și medicină dentară.

Opinia dvs. este foarte importantă, iar informațiile pe care ni le veți furniza ne vor ajuta să facem o analiza a situației curente în vederea îmbunătățirii managementului calității în medicina primară și în serviciile de sănătate acordate în regim ambulatoriu.

Vă asigurăm că nu prelucrăm date ce pot duce la identificarea dvs. sau a organizației în care vă desfășurați activitatea, prelucrările statistice vizând doar analize anonimizate.

Menționăm că răspunsurile dvs. vor fi salvate doar la final prin apăsarea butonului Submit de la sfârșitul chestionarului.

Am aprecia foarte mult răspunsul dvs. până la data de 15 august 2020″, mai precizează comunicatul ANMCS.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.