ANMCS a lansat în dezbatere publică metodologia privind monitorizarea procesului de implementare a sistemului de management al calității serviciilor de sănătate și siguranței pacientului

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) anunță lansarea în dezbatere publică a proiectului de Metodologie al ANMCS privind monitorizarea procesului de implementare a sistemului de management al calității și siguranţei pacientului.

”Propunerile, sugestiile sau opiniile privind proiectul supus dezbaterii publice pot fi transmise în scris, pe adresa Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate din Splaiul Independenței nr. 202A, sector 6, București, cod 060022, sau prin intermediul poștei electronice, prin completarea unui tabel și trimiterea acestuia la adresa de e-mail sorin.ungureanu@anmcs.gov.ro, în termen de 10 zile de la afișare.

În cazul în care tabelul nu este completat cu datele de contact ale persoanei care trimite observații referitoare la prezentul proiect, acestea nu vor fi luate în considerare”, precizează anunțul ANMCS.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.