ANMDM anunță că a finalizat 300 de dosare de evaluare în ultimele două luni

La 15 ianuarie, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) a oferit un bilanț al activității în ultimele două luni, de la schimbarea conducerii instituției. Cu acest prilej, ANMDM a anunțat că a reușit să finalizeze 300 de dosare de evaluare în ultimele două luni și că procedurile de recuperare a întârzierilor și de optimizare a activității agenției vor continua.

„Odată cu preluarea mandatului, am demarat un proces amplu de eficientizare în cadrul agenției, urmărind, în prima fază, îmbunătățirea comunicării și a termenului de finalizare a lucrărilor aflate în diferite stadii de evaluare”, a explicat Adriana Cotel, președinta ANMDM.

În ultimele două luni ale anului 2018, echipa de specialiști din cadrul ANMDM a reușit să finalizeze peste 300 de dosare de evaluare, atât în vederea emiterii autorizațiilor de punere pe piață (prin procedura națională și prin procedurile europene de autorizare), cât și a radierii cererilor pentru care s-a depășit termenul de un an de răspuns la solicitări, în baza Ord. m. s. p. nr. 1.203/2006, se precizează în bilanț.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.