Aproximativ 800 de elevi s-au înscris la simularea online a examenului de admitere la UMFST

Aproximativ 800 de elevi s-au înscris la simularea online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, care va avea loc duminică, 17 mai 2020, potrivit unui anunț publicat pe blogul Universității.

Simularea este organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu scopul de a-i ajuta pe elevi să-și evalueze cunoștințele dobândite pentru examenul de admitere.

Regulamentul simulării online, tutorialul video pentru înregistrare, precum și informațiile cu privire la supravegherea video-audio a candidaților se regăsesc AICI.

Test gratuit pentru participanții la simularea online a examenului de admitere

Elevii care s-au înscris la simularea online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt invitați astăzi, 13 mai 2020, începând cu ora 18.00, la un test gratuit pe platforma simulării.

Inițiativa are scopul de a-i ajuta pe candidați să se acomodeze cu noua metodă de testare, precum și de a le evalua cunoștințele acumulate pentru simularea din data de 17 mai 2020.

Astfel, candidații trebuie să se logheze pe platforma http://simulareadmitere.lstgm.ro înainte de ora 18.00 și să acceseze secțiunea „Teste”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.