Arafat: Medicii vor ajunge să decidă cine trăiește și cine nu

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, a declarat că dacă numărul de cazuri de persoane infectate continuă să crească, medicii vor ajunge să decidă cine trăiește și cine nu. „Sună extrem de cinic dar este realitatea!”.

Medicul Arafat a precizat că este îngrijorătoare creșterea numărului de cazuri active, acum fiind 6.000 de cazuri active de coronavirus.

„Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a spus Raed Arafat, la un post de televiziune.

Raed Arafat a spus că “nu este o boală care este foarte simplă, are unele complicații pe care nu le vedem cu altele, are complicații nu numai pe sistemul pulmonar. Situația oricând poate să degenereze”.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.