ASSMB anunță redeschiderea programului FIV 1 pentru 24 de cupluri

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a anunțat la 31 ianuarie că va relua înscrierile online pentru proiectul FIV 1 – „O șansă pentru cuplurile infertile”.

„În urma analizării stadiului de implementare a proiectului O șansă pentru cuplurile infertile (FIV1), aprobat prin HCGMB 121/28.03.2018, au rămas 24 de locuri libere, ca urmare a renunțării, retragerii sau respingerii dosarelor, până la data de 30.01.2019”, a anunțat, la 31 ianuarie, ASSMB.

Astfel, începând cu 4 februarie 2019, se vor relua temporar înscrierile în aplicația online de pe site-ul ASSMB, până la înregistrarea primelor 24 de noi solicitări. „În cazul în care, după analizarea celor 24 de dosare depuse, vor rămâne fonduri disponibile, aplicația va fi redeschisă până la atingerea numărului de o mie de beneficiari”, a anunțat instituția.

Proiectul FIV 1 – „O șansă pentru cuplurile infertile” a fost inițiat anul trecut de Primăria Municipiului București prin ASSMB. Prin intermediul acestui proiect, o mie de cupluri infertile din București au primit ajutor financiar – sub forma unor vouchere în valoare totală de 13.800 de lei – pentru decontarea procedurii de fertilizare in vitro.

Anul acesta, ASSMB a anunțat că proiectul va continua cu o a doua etapă, în care alte două mii de cupluri vor primi ajutor pentru decontarea FIV, însă înscrierile pentru etapa a doua a programului nu au început încă.

1 comments

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.