ASSMB, despre revenirea la regimul normal de funcționare a Spitalului Foișor

sursa foto:  Spitalul Foișor/ Facebook

Ca urmare a transferării ultimului pacient COVID-19 internat în Secția ATI a Spitalului Clinic de Ortopedie, Trumatologie și TBC Osteoarticular Foișor, unitatea sanitară a început în cursul dimineții de miercuri, 19 mai, procedurile de nebulizare, curățenie, dezinfecție, verificări probe biologice și resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcționare la o dată ulterioară, informează Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

”Precizăm că Spitalul Foișor, administrat de Primăria Capitalei prin ASSMB,  a depus la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB), în data de 18.05.2021, întreaga documentație necesară în vederea obținerii avizului provizoriu de funcționare care să permită revenirea la activitatea medicală obișnuită. Reprezentanții DSPMB au efectuat în cursul zilei de miercuri, 19.05.2021, o inspecție sanitară la Spitalul Foișor”, se arată într-un comunicat de presă al ASSMB.

În funcție de decizia DSPMB, Spitalul Foișor urmează să informeze asupra datei eventualei reluări a activității în regim normal, după finalizarea procesului de pregătire medicală și administrativă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.