ASSMB: Nou curs „Școala Părinților vine acasă!” și eveniment „Siguranța Auto a copilului tău începe din maternitate”

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București invită viitori și proaspeți părinți la un nou curs „Școala Părinților vine acasă!”, urmat de un eveniment cu tema „Siguranța Auto a copilului tău începe din maternitate”, în perioada 12-14 august

„Vă invităm, pe 12 și 13 august 2020, la o nouă serie a celui mai îndrăgit curs de puericultură. În contextual pandemic actual, sesiunile din cele patru maternități administrate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București s-au mutat live online pe pagina de Facebook a ASSMB și sunt extrem de urmărite. De asemenea, în premieră, pe 14 august 2020, proaspeții părinți vor putea afla detalii esențiale despre cum pot asigura, în mod corect, transportul nou-născutului în mașina personală”, precizează ASSMB.

Programul evenimentului ”Școala Părinților vine acasă” susținut de specialiștii de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa:

Miercuri (12.08.2020), ora 14:00: Modulul Obstetrică cu Dr. Ana Maria Rotaru

Joi (13.08.2020), ora 14:00: Modulul Neonatologie cu Dr. Georgeta Pătrașcu

„Pe lângă informațiile complete pe care le pot afla din cadrul cursurilor, viitorii tătici, care ne urmăresc live online, vor putea solicita eliberarea unui certificat de puericultură, document care atestă participarea la curs și poate fi folosit pentru acordarea de către angajator a 10 zile de concediu paternal suplimentare”, mai precizează sursa citată.

Programul evenimentului „Siguranța Auto a copilului tău începe din maternitate”:

Vineri (14.08.2020), ora 11.00: – „Dr. Alice Dona Mitu, medic specialist, expert în Siguranță Auto Copii, și fondator al proiectului Fundația Siguranta Auto Copii, ne va spune de ce nu este indicat să folosim landoul în mașină, care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont în alegerea unui scaun auto pentru copii, precum și multe alte informații extrem de importante.”

Participanții vor putea adresa întrebări în legătură cu subiectele discutate în timpul cursului în timpul transmisiunilor live puteți, iar invitații vor răspunde în timp.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.