ASSMB: Primul proiect de aplicare a aparatelor ortodontice la școlarii din Capitală, un succes

Reactia Teddy Care Pitesti

Primul proiect de aplicare de aparate ortodontice la copii, inițiat de Primăria București în școlile din Capitală a fost un succes, anunță Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Aplicarea de aparate ortodontice mobile se desfășoară în cadrul proiectului ”Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul București” și a fost derulat în perioada septembrie 2018-septembrie 2019.

Până în prezent, 432 de elevi au beneficiat de aplicarea a 797 de aparate ortodontice mobile pentru arcade superioare și/sau inferioare. Durata unui tratament ortodontic variază între șase luni și doi ani și jumătate, în funcție de complexitatea cazului, dar și de cât de cooperant este copilul.

Dovada că proiectul s-a bucurat de un real succes au fost mesajele de feedback primite de echipa ASSMB din partea părinților și care sunt postate pe site-ul instituției.

Pentru ca mereu să poată fi obținute cele mai bune rezultate, părinții sunt invitați să transmită periodic opiniile, dar și sugestii în urma procesului de aplicare de aparate ortodontice.

Proiectul “Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul Bucuresti” prevede acordarea unui sprijin financiar pentru elevii din București cu vârsta între 7-16 ani care au nevoie de aceste aparate.

Bugetul total este de 200.000 de Euro iar valoarea sprijinului financiar este de 750 lei/arcadă. Pe lângă acesta, ASSMB mai are în desfășurare încă două proiecte de aplicare de aparate ortodontice.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.