Au demarat lucrările de extindere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

Ministerul Sănătății anunță că au demarat lucrările de extindere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. Acestea sunt finanțate printr-un proiect al Băncii Mondiale.

Este vorba de lucrări de reabilitare și extindere a unității de primire urgențe, dar și de asigurarea de spații suplimentare pentru eficientizarea activității. V fi construit un corp nou de clădire (cu demisol, parter și un etaj), iar valoarea totală a investiției este de aproximativ 5,5 milioane de euro. Primăria Municipiului Oradea asigură 2,6 milioane de euro din totalul investiției.

Lucrările ar trebui finalizate în 24 de luni, dar oficialii MS estimează că Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea va putea utiliza noul corp de clădire începând cu luna iunie a anului viitor.

Conform unui comunicat de presă transmis de MS, tot în cadrul proiectului cu Banca Mondială, ar urma să fie semnat și contractul de lucrări civile de construcție pentru extinderea unității de primire urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Valoarea totală a acestei investiții este de aproximativ 2,2 milioane de euro.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.