Audit instituțional și financiar la Colegiul Medicilor din România

Noul Birou Executiv al Colegiului Medicilor din România (CMR) a hotărât, la începutul mandatului, demararea unui audit în cadrul instituției.

“Am solicitat realizarea unui proces de audit ce dorim să fie realizat de o companie cu experiență relevantă în acest domeniu. Activitatea de audit o dorim structurată atât pe o analiză de ansamblu a organizației, cât și pe realizarea unui audit financiar, dar și al altor activități implicate în buna funcționare a instituției”, a explicat noul președinte al Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu.

Din perspectiva CMR, întregul proces va presupune un “audit de regularitate și conformitate ce dorim să urmărească respectarea legislației precum și a reglementărilor, inclusiv a celor interne ale instituției și un audit al performanței și al eficienței organizației- prin acest punct vizăm verificarea eficienței, eficacității și economicității unor activități ale CMR”.

“Obiectivul principal al auditului îl reprezintă dorința de a ne asigura o funcționare cât mai eficientă a instituției reprezentative pentru profesia medicală din România”, a mai precizat președintele CMR, prof. dr. Daniel Coriu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.