Baciu: 981 de programări în platformă pentru vaccinarea anti-COVID a copiilor între 5 și 11 ani, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore de când s-a dat startul programărilor la vaccinare anti-COVID-19 pentru grupa de vârstă 5-11 ani au fost validate 981 de programări, informează secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

”Am dat startul programărilor pentru vaccinarea celor mici! În mai puțin de 24 de ore au fost validate 981 de programări în platforma #RoVaccinare pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Prima tranșă de vaccin anti-COVID pentru această categorie de vârstă va ajunge în țara noastră zilele următoare, iar cei care vor să își programeze copiii trebuie să caute în platformă semnul ”P_PED”.”, scrie Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat a mai precizat în postare că ”sunt 219 astfel de cabinete destinate vaccinării celor mici, unde puteți merge chiar dacă nu v-ați înregistrat înainte pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro.”.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.