BNS, apel la acțiune: „Haideți alături de noi la protest, în Paris, în data de 13 octombrie!”

Confederația Europeană a Sindicatelor (CES) este o voce lucrătorilor și reprezintă 45 milioane de membri din 93 organizații sindicale aparținând a 41 țări europene, plus 10 federații sindicale europene. Din această structură face parte și Blocul Național Sindical, motiv pentru care, liderii sindicali fac un apel la solidaritate și își îndeamnă membri să participe la un protest de amploare care se va desfășura la jumătatea acestei luni.
„Apel la acțiune: haideți alături de noi la protest, în Paris, în data de 13 octombrie!
Având în vedere provocările reale cu care se confruntă lucrătorii din întreaga lume și sindicatele, precum: insecuritatea locurilor de muncă, nedreptatea economică, pericolul generat de politicile de austeritate, considerăm că este esențial să luăm parte, împreună, la seria de acțiuni de mobilizare sindicală, demarată de Confederația Europeană a Sindicatelor, din care Blocul Național Sindical face parte.
De ce la Paris? Pentru că sindicatele franceze și-au asumat rolul de lider în organizarea unei demonstrații majore pentru data de 13 octombrie” – transmit sindicaliștii români.
Mai multe detalii puteți găsi AICI. Pentru organizarea deplasării, cei interesați pot lua legătura cu Departamentul Internațional din cadrul BNS la adresa de e-mail: international@bns.ro.
„Cei care doresc să ia parte la acest miting, trebuie să știe că toate costurile cu deplasarea se susțin de către participanți” – subliniază BNS.
foto: Blocul Național Sindical 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.