București: Spitalul Bagdasar-Arseni a deschis un nou compartiment ATI cu 15 paturi, după creșterea numărului prezentărilor la UPU

Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni a deschis, duminică dimineaţă, un nou compartiment ATI cu 15 paturi pentru pacienţii pozitivi sau suspecţi de COVID-19, după ce în cursul nopţii a crescut numărul persoanelor care s-au prezentat la Unitatea de primiri urgenţe a unităţii sanitare.

„Sub presiunea prezentărilor în UPU în cursul nopţii trecute, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar – Arseni a deschis în cursul dimineţii un nou compartiment ATI cu 15 paturi, amenajate în spaţiul eliberat prin suspendarea temporară a activităţii secţiei Neurochirurgie V. Astfel, numărul total al paturilor ATI alocate pacienţilor pozitivi sau suspecţi COVID-19 a ajuns la 30. Locurile nou create au fost ocupate  de cei aflaţi în UPU”, a anunţat purtătorul de cuvânt al spitalului.

În acest moment, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni se găsesc 129 pacienţi pozitivi cu COVID -19 şi 23 suspecţi.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.