Caietul de sarcini pentru execuția lucrărilor de renovare și consolidare a Maternității Bucur, în consultare publică

sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Caietul de sarcini pentru achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări de renovare și consolidare a Maternității Bucur a fost pus în consultare publică. Unitatea medicală va fi renovată cu fondrui din PNRR.

„Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări de renovare și consolidare a Maternității Bucur, corpurile A și B. Data limită de transmitere a propunerilor este 26.03.2023”, scrie primarul general al Capitalei, nicu;or Dan, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului, unitatea medicală va fi renovată cu fonduri PNRR, valoarea finanțării nerambursabile este de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

„Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistență a clădirilor (consolidarea fundațiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereți structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică”, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.