Calendarul alegerilor pentru conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi, publicat în Monitorul Oficial

Calendarul pentru alegerea conducerii Colegiului Medicilor Stomatologi din România a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 810/7 octombrie 2019.

Este vorba de decizia Colegiului Medicilor Medicilor Stomatologi din România aprobată în Consiliul Național, care reglementează aprobarea calendarului electoral pentru alegerea organelor de conducere ale Colegiului la nivel local și național pentru mandatul 2019-2023.

Decizia semnată de președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, Ecaterina Ionescu, prevede ca prima ședință a comisiilor electorale ale colegiilor teritoriale și comunicarea componenței acestora către Comisia Electorală Centrală va avea loc în intervalul 4-9 noiembrie 2019.

La nivel local, în perioada 11-12 noiembrie, se vor depune candidaturile pentru funcțiile eligibile din cadrul consiliului colegiului teritorial și al Adunării generale naționale. Termenul final de comunicare a admiterii sau respingerii candidaturii este 12 noiembrie, respectiv 13 noiembrie 2019, se mai arată în decizie.

Publicarea listelor finale cu candidaturile depuse se va face la 18 noiembrie, iar desfășurarea primului tur al alegerilor va fi în data de 21 noiembrie 2019. În cazul în care va fi nevoie de organizarea unui al doilea tur al alegerilor, acesta va avea loc la data de 23 noiembrie 2019.

Depunerea candidaturilor și desfășurarea alegerilor pentru funcțiile din biroul executiv teritorial vor fi în zilele de 27, 28 și 29 noiembrie 2019.

La nivel national, depunerea candidaturilor pentru funcțiile din Biroul executiv național la Comisia Electorală Centrală va avea loc pe 3 și 4 decembrie 2019. Termenul final de comunicare a admiterii sau respingerii candidaturii va fi pe 4 decembrie, respectiv 5 decembrie 2019. Publicarea listelor finale cu candidaturile depuse se va face pe 5 decembrie. Primul tur al alegerilor la nivel național se va desfășura la data de 7 decembrie 2019, iar al doilea tur, unde este cazul, va fi organizat în data de 11 decembrie 2019.

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.