CASMB a transmis condițiile de prelungire a contractelor cu furnizorii până la finalul anului

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București a anunțat că, pentru furnizorii care la data de 30.06.2019 se află în relaţie contractuală cu CASMB, contractele se prelungesc prin acordul părţilor până la data de 31.07.2019, prin acte adiţionale. Aceasta, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale: documente și condiţii de eligibilitate.

Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actele adiţionale.

Termenul de încheiere al actelor adiţionale pentru luna iulie este 28.06.2019, adaugă CASMB.

În ceea ce privește procesul de contractare pentru perioada august 2019 – decembrie 2019, pentru toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu, dispozitive medicale, pe toate domeniile de asistenţă medicală, acesta se va desfăşura în luna iulie 2019.

Pentru furnizorii care au în derulare contractele de furnizare de servicii cu CASMB până la data de 31.07.2019, relaţiile contractuale se continuă prin încheiere de acte adiţionale cu valabilitate până la data de 31.12.2019.

Pentru furnizorii noi, care nu se află în relaţie contractuală cu CASMB, urmează să fie încheiate contracte cu valabilitate până la data de 31.12.2019.

Data limită de finalizare a procesului de contractare este 31.07.2019.

La încheierea actelor adiţionale şi a contractelor noi, furnizorii trebuie să îndeplinească toate condiţiile privind relaţiile contractuale dintre CASMB şi aceştia, adică documente și condiţii de eligibilitate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.