Centru de dermatologie pentru intervenții laser, în București

Medicover România anunță lansarea unui centru de dermatologie în cadrul unuia din centrele medicale Academica din București. Laser Center, cum se numește nou centru, va utiliza o platformă ce permite efectuarea de tratamente cu trei lungimi de undă diferite, pentru diverse afecțiuni dermatologice.

Patru medici primari dermatovenerologi cu experiență în realizarea de intervenții cu laser vor oferi servicii terapeutice pentru patologii ale pielii precum acneea, rozaceea, cuperoza, melasma, cicatricile post-acnee, diverse tipuri de pigmentări-lentigo, lentigine, pigmentări post-inflamatorii, pistrui, pori dilatați, riduri, modificări de textură, laxitate etc.

La jumătatea anului trecut, Medicover a finalizat achiziția Centrului Medical Academica, care are o echipă formată din peste 120 de profesioniști din domeniul medical. Clinica Academica a realizat investiții totale de circa 200.000 de euro în echipamente și tehnologii, pentru toate specializările medicale.

Medicover este o companie internațională de servicii de sănătate și diagnostic, listată la Bursa din Suedia. Cele mai importante operațiuni ale companiei sunt în Germania, Polonia, România și Ucraina. În România, Medicover este prezentă prin rețeaua de clinici medicale Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.