Centru privat de recoltare a analizelor medicale, deschis la Arad

Synevo România anunță inaugurarea unui al doilea centru de recoltare la Arad. Noul punct de recoltare dispune de două posturi de recepție și două scaune de recoltare. Centrul este arondat laboratorului din Timișoara, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În primele luni ale anului, compania a inaugurat două puncte de recoltare în județul Timiș, la Lugoj și Dumbrăvița. În vestul țării, Synevo deține 25 de centre de recoltare amplasate în județele Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor.

La nivel național, rețeaua Synevo are 106 centre de recoltare și 17 laboratoare. Anul trecut, compania a inaugurat 21 de centre, iar de la începutul acestui an au fost deschise alte șapte puncte de recoltare în județele Timiș, Ploiești, Vaslui, Suceava, Călărași și București, la care se adaugă și un laborator în Ploiești.

Compania Synevo România este furnizor de servicii de diagnostic de laborator și face parte din grupul Medicover, furnizor internațional de servicii medicale și de diagnostic.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.