„Certificat de renaștere” pentru cadrele medicale de la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iași

A fost la un pas să rămână infirmă exact atunci când începea viața dar s-a bucurat de un miracol datorită unei echipe de medici și asistente care i-au redat brațele pierdute într-un accident traumatizant.

În semn de recunoștință, tânăra pacientă – care a trecut printr-o operaţie realizată de o echipă medicală de la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iași condusă de medicul Sidonia Susanu – a găsit un mod profund de a le mulțumi cadrelor medicale.

În luna decembrie, membrii ansamblului artistic „Flori de măr” din Curtești treceau prin clipe de coșmar, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat în județul Iași: 27 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar Alexia Tudose, o adolescentă din Botoșani rămăsese practic fără brațe.

Doar un miracol și priceperea medicilor au salvat-o: aceștia i-au replantat brațele iar după două săptămâni s-a întors acasă. Mai exact, echipa medicală i-a replantat brațele după o operație care a durat 20 ore.

Fata este din Botoșani, face parte din Trupa Glamour și studiază la Colegiul Național „August Treboniu Laurian“ iar în prezent se poate bucura de o viață normală datorită profesionalismului echipei amintite.

Un certificat de suflet pentru medici și asistente

În semn de recunoștință, Alexia a personalizat un „Certificat de renaștere” unde sunt trecuți toti medicii si asistentele care i-au redat șansa de a avea o viață normală:

„Mulțumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinară și bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim “părinții renașterii tale”! Tu, draga mea copilă, ești simbolul triumfului vieții și a binelui! La început de Săptămână a patimilor, în așteptarea Învierii Domnului, vă urez tuturor, dragi prieteni, ca binele să biruiască întotdeauna în viața voastră!”, este mesajul prin care, la rândul său, dr. Sidonia Susanu răspunde cu emoție tinerei sale paciente, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.