Cîmpeanu: În învățământ, angajații și elevii înțeleg mai bine decât înțelege media națională importanța vaccinării anti-COVID-19

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarant vineri că în acest moment numărul Elevilor vaccinați împotriva noului coronavirus a ajuns la 460.000, în creștere cu 4.000 de elevi vaccinați comparativ cu săptămâna anterioară.

Totodată, ministrul apreciază că ”în învățământ și angajații și elevii înțeleg mai bine decât înțelege media națională importanța vaccinării”.

”Peste 200.000 de angajați din învățământ, reprezentând peste 70% din numărul total de angajați sunt vaccinați. Este cea mai numeroasă categorie socio-profesională vaccinată. Aveam luni, 2838 de unități de învățământ cu rată de vaccinare de 100%. În urmă cu o în învățământ și angajații și elevii înțeleg mai bine decât înțelege media națională importanța vaccinării săptămână, la finalul săptămânii trecute, ziua de vineri, aveam 456.000 de elevi vaccinați. Acum avem 460.000 de elevi vaccinați. Într-adevăr, într-o săptămână creșterea cu 4.000 este o creștere mică. Dar este o creștere. Deci, în învățământ și angajații și elevii înțeleg mai bine decât înțelege media națională importanța vaccinării”, a declarat ministrul Educației în cadrul unei conferinţe de presă comune susţinute alături de ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, pe tema noului ordin comun Ministerul Educaţiei – Ministerul Sănătăţii privind siguranţa sanitară în mediul şcolar.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.