Cîțu a dat asigurări că se vor face plăţile pentru personalul din centrele de vaccinare anti-COVID-19

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria de la finalul ședinței de Guvern, că în continuare campania de vaccinare anti-COVID-19 trebuie accelerată.

Totodată, premierul a dat asigurări că se vor face plăţile pentru personalul din centrele de vaccinare și că va menține metodele de încurajare a vaccinării împotriva noului coronavirus.

”Trebuie să fim pregătiţi să creştem numărul de paturi la ATI, să revenim uşor, treptat, către ceea ce aveam în iarnă. Şi să accelerăm campania de vaccinare. Să ne asigurăm că centrele de vaccinare au fluxurile funcţionale şi să rămână aşa în perioada următoare. Acum, că am avut şi rectificarea bugetară aprobată, trebuie să ne asigurăm, şi am vorbit cu Ministerul Sănătăţii, că se vor face plăţile către personalul din centrele de vaccinare cât mai rapid. Voi spune asta şi Ministerului Finanţelor, să nu tergiverseze această procedură, pentru că avem nevoie de toată lumea în această perioadă”, a declarat Cîțu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.