Cîțu, de Ziua Libertății presei: Lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre COVID-19 și vaccinare

Premierul Florin Cîțu le mulțumește jurnaliștilor, cu prilejul Zilei Libertății presei, pentru munca lor din timpul pandemiei COVID-19. Totodată, subliniază faptul că informația verificată și corectă despre efectele COVID-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor.

”De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele COVID-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre COVID-19 și vaccinare în pandemie”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

În același timp, premierul face apel către reprezentanții mass media să rămână partenerii autorităților în campania de vaccinare anti-COVID-19.

”Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, a mai scris Cîțu.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.