CMR: Suntem alături de rudele celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. dr. Matei Balș” și de toți cei afectați

”În fața încă unei tragedii care lovește sistemul de sănătate și un spital din țara noastră, Colegiul Medicilor din România (CMR) își exprimă întregul regret. Suntem alături de rudele celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase ‘Prof. dr. Matei Balș’ și de toți cei afectați de ceea ce s-a întâmplat în această dimineață”.  Este mesajul transmis de Colegiul Medicilor din România după incendiul de la Institutul ”Matei Balș”.
”Vedem cum sistemul de sănătate românesc este îndoliat din nou. Pacienți, medici, asistenți, infirmiere, personal administrativ, toți cei care, clipă de clipă, luptă pentru viață au de înfruntat un nou eveniment zguduitor. Colegiul Medicilor din România își exprimă întreaga solidaritate cu ei”, se adaugă în textul semnat de președintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu.
Patru persoane au decedat, vineri dimineaţă, în incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală.
Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.