CNCAV: 2.300 de persoane, imunizate anti-COVID până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara

2300 de persoane s-au imunizat anti-COVID-19 până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara, anunță, sâmbătă, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

”Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România.  Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșanu”, a transmis CNCAV.

Maratonul Vaccinării „Pune umărul pentru Timişoara” a început vineri după-amiaza, la Centrul Regional de Afaceri din municipiu, unde au fost organizate 30 de fluxuri la care se pot vaccina 10.000 de persoane cu serul Pfizer, până luni, la ora 8.00.

Cei care vor să se vaccineze se pot prezenta direct, fără programare, doar pe baza cărţii de identitate.

Imunizarea este asigurată, în perioada 23 – 25 aprilie, de sute de voluntari, medici şi asistenţi din spitalele timişorene, alături de studenţi medicinişti, pentru ca oraşul să revină la normalitate.

CNCAV: ”Azi în Timișoara, din mai în toată țara!”

”Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 își propune organizarea a cât mai multe evenimente de acest fel, alături de autoritățile locale, menite să susțină ritmul campaniei de vaccinare și să faciliteze accesul tuturor la vaccinare”, mai precizează CNCAV.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.