CNCAV: Au fost identificate peste 1.000 de centre fixe pentru vaccinare și 78 de centre mobile

Până în momentul de față, au fost identificate 352 de centre fixe pentru vaccinarea personalului medical și a celui medico-social, 663 de centre fixe și 78 centre mobile pentru vaccinarea celorlalte categorii populaționale, conform Strategiei de vaccinare.

“Menționăm că numărul centrelor de vaccinare va fi actualizat în funcție de nevoile identificate în fiecare etapă a campaniei de vaccinare, pentru a facilita accesul echitabil al tuturor persoanelor care doresc să se vaccineze”, se arată într-un comunicat al Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

CNCAV este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

Numărul centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 identificate până acum

O ședință de lucru cu Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara a avut loc miercuri, în continuarea întâlnirii marți, privind pregătirea centrelor de vaccinare. La întâlnire au participat dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și dr. Andrei Baciu, Secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepresedintele CNCAV.

 

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.