CNCAV: Peste 208.000 doze de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca) ajung, marți, la Institutul „Cantacuzino” din Capitală

208.800 doze de vaccin Vaxzevria vor ajunge, marți, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

Potrivit sursei citate, transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

“Dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național. Centrul Național de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman”, transmite CNCAV.

Potrivit sursei citate, până în prezent, țara noastră a recepționat 3.165.200 doze de vaccin produse de compania farmaceutică AstraZeneca, iar începând cu data de 15 februarie, 835.780 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.