Col. dr. Gheorghiță: Vaccinarea antiCOVID va începe în cabinetele medicilor de familie, şi fără programarea în platformă, la începutul lunii mai

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a anunţat că spre sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai va începe vaccinarea și în cabinetele medicilor de familie, fără programarea în platformă.

„Cred că spre sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai, vom începe vaccinarea și în cabinetele medicilor de familie, în mod deosbit cu vaccin de la Johnson&Johnson și foarte probabil și AstraZeneca, fără să mai existe posibilitatea de programare în platformă. Medicii de familie își vor evalua persoanele pe care le au în evidență și le vor programa”, a spus Valeriu Gheorghiță, la un post de televiziune.

În ceea ce priveşte vaccinul Johnson&Johnson, dr. Valeriu Gheorghiță a spus că din punct de vedere organizatoric, acesta este un vaccin care se pretează mai bine pentru a merge în centrele de tip drive-through sau pentru echipe mobile, în localități din mediul rural.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.