Col.dr. Valeriu Gheorghiţă, personalitatea anului 2021 în România

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, col.dr. Valeriu Gheorghiţă, a fost desemnat Personalitatea anului 2021 în România, de către publicația Business Review

Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a primit marți seară premiul “Personalitatea anului 2021 în România” de la publicația Business-Review. Premiul recunoaște impactul unei personalități asupra societății, sănătății și comunității, având în vedere pandemia actuală și impactul său negativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre, potrivit paginii RoVaccinare.

“Dragi prieteni,
Sunt bucuros să împart cu dumneavoastră bucuria mea. Vă spun că sunt extrem de onorat că am fost nominalizat de publicația Business Review la categoria “Personalitatea anului 2021 în România” alături de oameni remarcabili, care au făcut lucruri mărețe pentru România. În această seară (n.r. marți) am fost deosebit de emoționat să primesc premiul ‘Personalitatea anului 2021 în România’. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă, dar nu în ultimul rând echipei Comitetului Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19 fără de care mi-ar fi fost imposibil să organizez activitățile de vaccinare. Sunt norocos că am șansa de a lucra cu profesioniști dedicați, care mai presus de orice sunt oameni, cu emoții, cu temeri, cu ezitări, însă tot timpul cu speranța că împreună vom reuși. Alături de ei am petrecut momentele bune și momentele dificile ale campaniei de vaccinare, și nu au fost puține. Probabil va fi cea mai provocatoare și amplă experiență din cariera mea profesională”, a scris col.dr. Valeriu Gheorghiţă, pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.