Colegiul Medicilor Bucureşti exprimă regrete după tragedia la Institutul „Prof. dr. Matei Balş”

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) şi-a exprimat regretele după tragedia produsă, vineri dimineață, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balş” din Capitală. şi afirmă că s-a autosesizat şi va demara o verificare în acest sens.

„Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) îşi exprimă toate regretele după tragedia produsă în această dimineaţă la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş”. Gândurile noastre merg către persoanele care şi-au pierdut viaţa în incendiu şi transmitem condoleanţe rudelor acestora şi compasiunea noastră faţă de cei afectaţi. Având în vedere că incendiul a izbucnit într-un spital de pe raza municipiului Bucureşti, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti s-a autosesizat şi va demara o verificare în acest sens”, a precizat, într-un comunicat de presă, Prof. dr. Cătălina Poiană, în numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Patru persoane au decedat, vineri dimineaţă, în incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la un pavilion al Spitalului ”Matei Balş” din Capitală, fiind declanşat planul ”roşu”.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.