Compania Antibiotice va înregistra încă 12 produse pe piața din Serbia, în următorii doi ani

Antibiotice Iași va înregistra în perioada 2020-2021 încă 12 produse pe piața din Serbia, au anunțat reprezentanții companiei, care au precizat că piața din țara vecină seamănă cu cea din România în termeni de consum și comportamente terapeutice.

„În prezent, Antibiotice are înregistrate pe piața Serbiei un număr de 15 produse – medicamente antiinfecțioase pulberi sterile injectabile, medicamente cardiovasculare și suplimente alimentare. Planurile noastre de viitor includ extinderea portofoliului de produse cu accent pe terapeutica antiinfecțioasă tratată în spitale, preparate dermatologice și o gamă de medicamente destinate Sănătății Femeii. În acest sens, împreună cu partenerul nostru din Serbia am evaluat potențialul acestor produse si am stabilit de comun acord un grafic de înregistrări a 12 noi produse pentru perioada 2020-2021”, a declarat Delia Racoveanu, Regional Senior Sales Manager pentru Europa și America.

Anunțul vine în urma unei vizite la sediul companiei Antibiotice a unei delegații de 14 profesioniști din domeniul sănătății: profesori, doctori, farmaciști, directori de spitale precum și reprezentanți ai celor mai importanti distribuitori din Serbia. Aceștia au avut o întâlnire cu managementul companiei și au vizitat două secții de producție.

„Ne-am propus ca prin această vizită la Antibiotice să promovăm produsele companiei și implicit imaginea Antibiotice, o companie farmaceutică românească, în rândul prescriptorilor, distribuitorilor și autorităților din Serbia. Din anul 2016 reprezentăm în mod exclusiv interesele comerciale ale Antibiotice în Serbia și ne dorim, prin creșterea gradului de cunoaștere și promovare să ne dezvoltăm împreună pe această piață”, a declarat Adam Frenc, proprietar ATB Pharma (Serbia).

Aceasta este cea de-a doua vizită a unei delegații din Serbia la sediul Antibiotice, după cea din 2017. Potrivit unui comunicat de presă, pe viitor, vizitele ar putea fi organizate anual, pentru a crește încrederea specialiștilor din țara vecină în produsele românești.

În prezent, compania Antibiotice are deschise reprezentanțe comerciale operaționale în Vietnam, Ucraina, Republica Moldova și Serbia

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.