Conf. dr. Mihai Craiu anunță închiderea platformei online „Spitalul Virtual pentru Copii”: Cam asta a fost

Conf. dr Mihai Craiu, medic primar pediatru, anunță închiderea platformei online „Spitalul Virtual pentru Copii”, lansată în urmă cu patru ani și urmărită de aproape 250.000 de oameni.

„Cred că explicațiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România. Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri și comentarii, aici în SVC, în toți acești aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii…Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câțiva părinți (știu ei care) ce au copiii în viață datorită SVC. Dar sunt și foarte mulți pe care îi irită cele scrise aici și nu au altă soluție mai buna decât „producțiile” suburbane”, a scris Conf. dr Mihai Craiu, pe pagina de Facebook.

Medicul perdiatru le-a mulțumit tuturor celor care „m-au făcut să înțeleg că este inutilă orice construcție în acest spațiu virtual al Social Media. In afară de ură și frustrare nu există nici o altă consecință care să se repete iar și iar…”, a mai transmis Conf. dr Mihai Craiu.

„Am altele mai bune de făcut, la spitalul real… Cu pacienții internați, cu studenții, cu rezidenții. Cam asta a fost”, a mai spus Conf. dr Mihai Craiu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.