Conf. Dr. Simin Aysel Florescu: Ne aflăm într-un moment foarte dificil din punct de vedere al asistenței medicale

Ne aflăm într-un moment foarte dificil din punct de vedere al asistenței medicale, a declarat, vineri, Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din Capitală.

“Este un moment foarte dificil și din punct de vedere al oamenilor care se înmbolnăvesc și mor din ce în ce mai des în spitalele noastre din cauza acestei pandemii“, a adăugat Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, la deschiderea centrului de vaccinare de la Biblioteca Națională a României, din cadrul Maratonului Vaccinării pentru Viață.

“Aș vrea ca acest maraton să fie un imbold pentru toți cei care au ezitat până acum să se vaccineze, pentru toți cei care nu au crezut în eficiența vaccinării. Bolile virale, cum este COVID-19, se pot preveni în special prin vaccinare. Îndem pe toată lumea să vină să se vaccineze, pentru că este cel mai important lucru la acest moment“, a transmis Conf. Dr. Simin Aysel Florescu.

La centrul de vaccinare Biblioteca Națională a României vor fi organizate 10 fluxuri de vaccinare, astfel:

  • 5 fluxuri de vaccinare cu ser Pfizer- BioNTecNumiți
  • 4 fluxuri de vaccinare cu ser Johnson&Johnson
  • 1 flux de vaccinare cu ser Moderna

Centrul de vaccinare de la Biblioteca Națională a României este coordonat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București și Colegiul Medicilor din Municipiul București, împreună cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Municipiului București.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.