Conf. Dr. Simin Aysel Florescu: Spitalul se umple cu pacienți cu forme severe și critice de COVID-19

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din Capitală, a declarat că unitatea medicală se umple cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID-19, date de tulpina Delta.

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu a precizat că forma critică de boală este dată de faptul că pacienții nu sunt vaccinați.

„Iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca nu sunt vaccinați.
Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.
Și atunci de ce nu sunt vaccinați?? Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!”, a scris conf. Dr. Simin Aysel Florescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din Capitală îndeamnă la vaccinare, pentru a le da celor din jur șansa la viață și sănătate.

„Vaccinați-vă, dați-vă și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate. Dacă tot nu vreți, să nu ziceți că nu ați știut la ce va expuneți”, a adăugat conf. Dr. Simin Aysel Florescu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.