Conf. dr. Diana Loreta Păun: Sistemul de sănătate românesc este departe de a fi perfect. Îmi exprim recunoștința și admirația pentru performanța medicilor

“Sistemul de sănătate românesc este departe de a fi perfect, însă este sistemul în care am ales cu toții să rămânem, cu speranța ca prin eforturile noastre susținute, în ciuda deficiențelor, să îngrijim sănătatea celor de acasă, a celor dragi, a semenilor noștri“, a declarat, joi seară, Conf. univ. dr. Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial, Departamentul Sănătate Publică din cadrul Administrației Prezidențiale.

“Înaltul profesionalism, seriozitatea și dedicarea medicilor români au poziționat școala medicală românească pe harta lumii, iar generațiile de astăzi continuă tradiția excelenței, plasând medicina românească în conștiința colectivă ca punct de referință pentru talentul, voința și potențialul românesc. Îmi exprim recunoștința și admirația pentru performanța dumneavoastră, pentu munca excepțională pe care o desfășurați zi de zi, pentru simțul datoriei și devotamentul pe care le manifestați și am convingerea că asumarea unui model de responsabilitate pusă în slujba profesiei medicale va influența definitiv transformarea societății de mâine“, a precizat Conf. univ. dr. Diana Loreta Păun.

De asemenea, consilierul prezidențialtransmis felicitări medicilor care reprezintă cu mândrie profesia medicală.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Ceremoniei “Medicul român pentru România“, organizată, joi seară, de Colegiul Medicilor din România.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.