Conferința Sigmed III – Viziuni ale managementului calității, organizată la Cluj-Napoca

În perioada 6-9 noiembrie 2019, la Cluj-Napoca, va fi organizată conferința „SIGMED III – Viziuni ale managementului calității – măsurarea eficienței și eficacității proceselor. De la indicatori la auditul clinic”.

Evenimentul este organizat de Asociația CREST în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), sub egida Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Preocuparea de a-și măsura eficiența și eficacitatea indică interesul acordat măsurării eforturilor depuse în construirea sistemului de management al calității la nivelul fiecărui proces și al fiecărui furnizor de servicii medicale, susțin organizatorii. Conferința este axată pe aspecte concrete oferind o abordare comprehensivă a măsurării eficienței și eficacității proceselor clinice.

Principalele obiective ale evenimentului sunt:

  • Creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța evaluării eficienței și eficacității proceselor clinice si operaționale în vederea îmbunătățirii calității și siguranței serviciilor;
  • Modele practice de identificare, colectare și analiză a indicatorilor de eficiență și eficacitate ai proceselor clinice (AVC, antibioterapie, procese chirurgicale, imagistică, pediatrie, etc.
  • Explorarea progreselor tehnologice care permit punerea în aplicare a modelelor de analiză a indicatorilor;
  • Integrarea indicatorilor de eficiență și eficacitate și a auditului clinic în procesul de îmbunătățire a activității clinice.

 

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.