Conferința tehnică-dezbatere ”Șase ani de la Colectiv. Istorie sau Viitor?”: Bilanț al situației actuale la nivelul centrelor de arși din România

Conferința tehnică-dezbatere ”Șase ani de la Colectiv. Istorie sau Viitor?” s-a desfășurat joi, sub coordonarea științifică a Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, de la Spitalul Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, București.

În cadrul evenimentului, prin care s-a dorit realizarea unui bilanț al situației actuale la nivelul centrelor de arși din România, discuțiile s-au purtat pe marginea situației actuale a unităților spitalicești din România care tratează pacienți cu arsuri. De asemenea, au fost abordate și teme care privesc situația actuală a specialităților implicate în tratamentul pacientului cu arsuri.

În cadrul conferinței au dezbătut situația actuală reprezentanți ai structurilor spitalicești din București, Iași, Timișoara, Brașov și nu numai.

De asemnea, la Conferință a participat Eugen Iancu, tatăl tânărului Alexandru Iancu, în vârstă de 22 de ani, care a murit în urma incendiului de la clubul Colectiv.

Pe 30 octombrie, se împlinesc șase ani de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia au murit 64 de persoane.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.