Constanţa: Un alt pacient, în vârstă de 40 de ani, transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase după incendiul din secția ATI, a murit

Un pacient în vârstă de 40 de ani, transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa în urma incendiului din secția ATI, a murit la Spitalul Judeţean. Bărbatul nu avea comorbidităţi, însă făcuse o formă severă de COVID-19.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au transmis că pacientul fusese internat în secţia ATI, în stare stabilă, iar în cursul nopţii starea acestuia s-a agravat.

„Virusul SARS-CoV-2 a mai făcut o victimă. Încă un pacient dintre cei transferaţi a pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidităţi, dar cu o formă severă de COVID-19. Pacientul care a fost transferat vineri la SCJU a fost internat în secţia ATI, cu stare stabilă. Din păcate, având în vedere afectarea pulmonară severă, în cursul nopţii trecute starea pacientului s-a agravat. Deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, la primele ore ale dimineţii pacientul a decedat”, a anunţat Spitalul Judeţean Constanţa.

Este cel de-al treilea pacient transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase, în urma incendiului de vineri, care a murit.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.