Constanţa: Un alt pacient, transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase după incendiul din secția ATI, a murit

Un alt pacient, care a fost transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa în urma incendiului de vineri, a murit, decesul având loc la Spitalul Judeţean. Victima, în vârstă de 75 de ani, avea comorbidităţi.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au anunţat că decesul nu are legătură cu incidentul de vineri, de la Spitalul de Boli Infecţioase, evoluţia bolii fiind una gravă.

„Cu regret anunţăm că, în cursul serii de 4 octombrie, unul dintre pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19, transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase, a decedat. Acesta avea 75 de ani şi, în afară de infecţia cu SARS-CoV-2, prezenta şi alte comorbidităţi. Cauza decesului nu are legătură cu incidentul de vineri, evoluţia bolii fiind una gravă”, a transmis Spitalul Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, pacientul a fost internat iniţial la secţia exterioară de la Agigea deoarece starea sa era stabilă, aceasta agravându-se sâmbătă, când a fost transferat la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean.

„Pacientul a fost iniţial spitalizat în secţia exterioară Agigea, deoarece vineri starea sa de sănătate era stabilă. În cusul zilei de sâmbătă starea pacientului s-a agravat şi a fost transferat în secţia Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean. Din pricina SARS CoV 2 şi a multiplelor comorbididăţi, starea pacientului a continuat să se agraveze şi, în ciuda tuturor tratamentelor şi manevrelor efectuate, a survenit decesul”, a mai transmis Spitalul Judeţean.

De asemenea, o altă persoană transferată de la Spitalul de Boli Infecţioase a murit. Este vorba de un pacient de 63 de ani care se afla internat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.