Coronavirus la Spitalul Militar de Urgenţă Focşani; spitalul închis 48 de ore

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat măsurile luate la Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Popescu” din Focşani, unde două persoane din rândul personalului medical şi auxiliar sanitar au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus.
”Marţi, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Popescu’ Focşani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical şi auxiliar sanitar. În urma acestei situaţii, s-a dispus externarea tuturor pacienţilor şi efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacţilor, iar pe timpul acesteia, posibilii contacţi sunt plasaţi în autoizolare, urmând a fi testaţi”, se arată într-un comunicat al MApN.

 

Spitalul Militar de Urgență Focșani, închis pentru 48 de ore

Spitalul Militar de Urgenţă Focşani se va închide pentru 48 de ore pentru executarea dezinfecţiei de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecţiei, cu excepţia Centrului de Primiri Urgenţe, precizează sursa citată.

În acelaşi timp, se vor recolta analize de la toţi contacţii simptomatici şi, în funcţie de rezultatele finale ale anchetei epidemiologice, se vor dispune măsuri ulterioare de protecţie a personalului medical, în vederea menţinerii capacităţii operaţionale a spitalului, menţionează sursa citată.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.