Coronavirus: Un medic ATI, aflat la terapie intensivă, are nevoie de sânge

Un medic ATI, internat la terapie intensivă la Institutul „Prof.Dr. Matei Balș”, în urma infectării cu noul coronavirus, are nevoie de sânge, potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină București.

“Este medic ATI și toată viața a salvat viețile pacienților, din păcate a devenit la rândul ei pacient în stare grava și are nevoie de noi! Dragii noștri, de această dată ni se cere ajutorul pentru un medic ATI, pentru că acest virus, care ne-a dat viețile tuturor peste cap, nu iartă, nu alege”, se arată în apelul făcut de cei de la Centrul de Transfuzie.

De asemenea, fiica medicului ATI Mariana Ileana Greere a postat un anunț, preluat de cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină București, prin care spunea că mama sa are nevoie de trombocite.

„Mama mea este internată la ATI Balș și are nevoie de trombocite. Căutăm oameni cu/fără carnet de donator care pot dona zilele acestea trombocite la Centrul de Transfuzie Sanguină București (Str. Constantin Caracas nr. 2, sector 1; primire donatori: L-V/7.30-13.30) pentru Mariana Ileana Greere, internată la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, secția Anestezie și Terapie Intensivă. Mama mea are grupa A (II), Rh pozitiv, dar poate dona orice grupa sanguina, important e sa mentioneze ca doneaza in numele ei! Mulțumesc din inimă! Pentru cei care văd postarea despre trombocite și vor să știe cine e Mariana Ileana Greere. Aceasta e mama mea. Aici scria protocoale între două anestezii. O viață întreagă a îngrijit cu simț de răspundere oameni. Le mulțumesc celor care ostenesc ca ea să depășească această încercare. De abia aștept să o am înapoi sănătoasă acasă”, se arată în apelul Danielei Greere, fiica medicului ATI.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.