SARS-CoV-2: Carantina, prelungită cu şapte zile în Bragadiru și Chiajna, unde rata de infectare a depășit pragul de 8 la mia de locuitori

Carantina s-a prelungit cu o săptămână, începând de vineri seara, de la ora 22,00, în oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna din județul Ilfov, în urma emiterii Ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat, a anunțat Instituţia Prefectului Ilfov, într-un comunicat de presă.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a propus această măsură în prealabil. Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localităţi din județul Ilfov a fost propusă pe fondul analizelor de risc întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Potrivit datelor furnizatede către DSP Ilfov, rata de incidenţă cumulată a COVID-19 calculată vineri este 8,85 la mia de locuitori locuitori în oraşul Bragadiru şi de 8,01 la mia de locuitori în comuna Chiajna.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.