COVID-19: Ghiduri și protocoale folosite în alte țări europene, traduse în română și publicate online

O nouă platformă le oferă medicilor din România posibilitatea de a accesa ghiduri și protocoale folosite în alte țări europene în lupta împotriva noului coronavirus, traduse în limba română.

Ghidurile sunt disponibile pe site-ul https://reteauadesolidaritate.com .

”Rețeaua de solidaritate conectează experți români din domeniul medical, social și juridic. În vremuri de criza  facilitează transferul și schimbului de informații dintre medicii români din diaspora cu medicii din România. Informăm corect și responsabil opinia publică. Oferim ajutor și consiliere socio-juridică pentru românii în dificultate aflați în afara țării. Susținem inițiativele civice românești”, potrivit site-ului.

O bibliotecă online, cu acces gratuit, o inițiativă a unor ”oameni buni”, după cum se prezintă pe site, care are aproximativ vârsta crizei (cam o lună) și care a început ”ca un schimb de experință și s-a transformat, ulterior, într-un schimb de documente, care au rezultat din această experiență, astfel încât, spre exemplu, să nu se repete și în România greșelile pe care le-au făcut alții, la începutul crizei”, după cum a explicat dr. Sorin Popescu, co-fondator al proiectului.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.